RKC legt Duits langer vast en onderhandelt met Braber

RKC Waalwijk heeft Sander Duits langer aan zich weten te binden. De eredivisionist heeft het contract van de middenvelder opengebroken en verlengd tot 2015.

RKC legt Duits langer vast en onderhandelt met Braber

Duits kwam voorafgaand aan het seizoen 2010/11 over van eerstedivisionist FC Omniworld (momenteel Almere City FC) en speelde tot op heden tot 56 competitiewedstrijden en maakte daarin vijf doelpunten. 'Ik zit hier prima op mijn plaats, voel mij goed', aldus Duits. 'We hebben een fijne ploeg en goede begeleiding. Uit het feit dat de club twee jaar langer met mij verder wil, spreekt veel waardering en vertrouwen.'

Overigens is RKC, dat woensdagavond nog met 5-2 won van Roda JC, daarnaast nog in gesprek met Robert Braber. Het contract van de speler loopt nog tot 2013, maar dat wil de club net als bij Duits is gebeurd, openbreken en met twee jaar verlengen.

Tevens zijn de Brabanders tevreden over de gehuurde spitsen Geoffrey Castillion en Rick ten Voorde (van respectievelijk Ajax en NEC) en willen op korte termijn met de betrokken clubs praten over een eventueel langer verblijf.

Overigens komt Guy Ramos het seizoen niet meer in actie. De speler kampt met een knieblessure, overgehouden aan het duel met Roda. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's