RKC doet zaken met RC Genk: jeugdinternational komt per direct over

Reacties

RKC Waalwijk heeft zich bij het scheiden van de markt versterkt met Shawn Adewoye. De twintigjarige verdediger wordt overgenomen van RC Genk en tekende tot halverwege 2023.

RKC doet zaken met RC Genk: jeugdinternational komt per direct over
© Pro Shots

'We wilden al geruime tijd een centrale verdediger toevoegen aan onze selectie, om zo de posities in het hart van de defensie dubbel te bezetten', zo licht algemeen directeur Frank van Mosselveld (foto) toe op de clubsite van RKC Waalwijk. 'Met de komst van Shawn komt er een sterke en gedreven centrale verdediger de gelederen versterken en houden we vast aan onze missie om spelers met veel potentie aan ons te binden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Adewoye doorliep de jeugdopleiding van RC Genk, maar doorbreken in het eerste zat er niet in. Ook John van den Brom deed geen beroep op de speler die uitkwam in verschillende vertegenwoordigende jeugdelftallen van België.

Maandag sluit de nieuwe aanwinst aan bij het keurkorps van RKC Waalwijk, dat zaterdagavond verdienstelijk gelijkspeelde tegen Vitesse maar nog altijd in degradatienood verkeert.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.