RKC bevestigt: Bruma komt naar Waalwijk

Reacties

Jeffrey Bruma is speler van RKC Waalwijk. De deal, waar VI in een eerder stadium al over berichtte, is maandag wereldkundig gemaakt door de Brabanders.

RKC bevestigt: Bruma komt naar Waalwijk
© Pro Shots

Bruma komt transfervrij over van SC Heerenveen en tekent voor één seizoen in het Mandemakers Stadion, en algemeen directeur Frank van Mosselveld is daar erg blij mee. 'Wij zijn verheugd om Jeffrey toe te kunnen voegen aan onze club en hiermee ons ervaringsniveau in de selectie goed op het vereiste niveau te houden', aldus Van Mosselveld, zelf ook ooit centrumverdediger, op de clubwebsite.

De 25-voudig international reageerde zelf ook kort op zijn overgang: 'RKC Waalwijk heeft de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt. Deze club heeft echt haar strepen verdiend in de Eredivisie en ik wil daar graag een bijdrage aan leveren.' Pikant detail: Bruma kan op 12 augustus debuteren als RKC Waalwijk de competitie opent tegen… Heerenveen.

Bruma is de achtste zomeraanwinst van RKC. Denilho Cleonise, Jeroen Houwen, Aaron Meijers, Richonell Margaret, Godfried Roemeratoe, Raz Meir en Ilias Takidine gingen hem voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.