Richarlison laat frustratie de vrije loop na uitschakeling

Reacties

Het is nog niet het seizoen van Richarlison. De Braziliaan komt nog niet uit de verf bij Tottenham Hotspur, dat als ploeg ook al geen soepele tijden doormaakt. De frustraties kregen de bovenhand bij de aanvaller na de roemloze aftocht in de Champions League woensdagavond.

Richarlison laat frustratie de vrije loop na uitschakeling
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0 - 0
AC Milan
AC Milan

Tegen TNT Sports Brazil vertelde de Braziliaan dat hij zijn coach Antonio Conte niet kon volgen. 'Het ging goed, we hadden een goede reeks met overwinningen op West Ham United en Chelsea. En ineens zette hij me op de bank tegen Wolverhampton Wanderers, toen mocht ik vijf minuten invallen. Ik vroeg hem waarom dat was, maar hij vertelde me niet.'

'En dan vroegen ze me nu om een test te doen of ik speelklaar was, en toen was het zo ver en zat ik op de bank. Dat zijn dingen die je niet kunt begrijpen. We gaan wel zien wat hij (Conte, red.) erover zegt, maar er zijn hier geen dwazen. Ik ben een professional, ik werk elke dag en ik wil spelen", aldus een duidelijk ontstemde Richarlison.

Dat spelen, dat lukt niet echt. Richarlison speelt gemiddeld nog gen 45 minuten in de wedstrijden die hij meedoet, en daarin lukt het scoren ook maar moeilijk. In totaal 25 optredens vond hij dit seizoen twee keer het net voor de Londense ploeg.

Spelersprofiel

Richarlison


Geboortedatum:
10 mei 1997
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Nova Venécia
Nationaliteit
Brazilië
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Tottenham Hotspur
Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.