Rice gaat West Ham United na negen jaar verlaten

Reacties

Declan Rice (24) gaat West Ham United deze zomer inruilen voor een nieuwe club. Dat heeft voorzitter David Sullivan bevestigd.

Rice gaat West Ham United na negen jaar verlaten
© Pro Shots
Fiorentina
Fiorentina
1 - 2
West Ham United
West Ham United

'We hebben hem beloofd dat hij mocht gaan', zei Sullivan na de gewonnen Conference League-finale tegenover talkSPORT. 'Hij is vastbesloten om te gaan. Je kan je geen man wensen die zich meer voor ons heeft ingezet dit seizoen dan hij.'

'Het is niet iets wat we willen dat gebeurt. We boden hem 200 duizend pond (ruim 230 duizend euro, red.) per week achttien maanden geleden, hij wees het af.' De middenvelder die een prijskaartje van minimaal honderd miljoen euro om zijn nek heeft hangen, werd onder meer nadrukkelijk in verband gebracht met Bayern München. Sullivan verwacht donderdag al biedingen te ontvangen voor de sterkhouder van West Ham.

Rice, die in 2014 bij West Ham belandde en ook in de jeugd van Chelsea actief was, speelde in totaal 204 Premier League-duels voor West Ham United. Daarin scoorde hij tien keer en gaf hij tien keer een assist. Hij kwam 41 keer uit voor het nationale team van Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.