Ricardo Rodríguez staat na zes PSV-duels voor transfer binnen Italië

Reacties

PSV kan een hernieuwde samenwerking met Ricardo Rodríguez vergeten. De linksback, die in het afgelopen seizoen even op huurbasis voor de Eindhovenaren speelde, gaat verder bij Torino.

Ricardo Rodríguez staat na zes PSV-duels voor transfer binnen Italië
© Pro Shots

De 27-jarige Rodríguez werd in januari door AC Milan verhuurd aan PSV en de Zwitser bewees zich in Brabant al snel als een meerwaarde voor het elftal. Vanwege de uitbraak van het coronavirus kwam Rodríguez echter niet verder dan 448 speelminuten voor PSV. Hij keerde terug naar Italië en maakt daar nu een binnenlandse transfer.

Milan en Torino zijn het eens geworden over een transfersom van drie miljoen euro voor Rodríguez, die spoedig zijn handtekening zal gaan zetten onder een vierjarig contract. Volgens Sky Italia gaat hij bij de tweede club van Turijn anderhalf miljoen euro per jaar verdienen. Daarmee is een mogelijke terugkeer naar PSV van de baan.

Rodríguez stond drie jaar op de loonlijst bij Milan, dat de linksback in de zomer van 2017 voor vijftien miljoen euro had overgenomen van VfL Wolfsburg. Voor de gevallen grootmacht speelde hij in totaal 93 officiële wedstrijden.

Spelersprofiel

R. Rodríguez


Geboortedatum:
25 augustus 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Zürich
Nationaliteit
Zwitserland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Torino
Nationaal team:
Zwitserland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.