Ribéry (38) voedt geruchten over terugkeer bij Bayern München

Reacties

Franck Ribéry heeft de geruchten over een mogelijke terugkeer bij Bayern München aangewakkerd. De 38-jarige Fransman houdt zijn conditie op peil bij de Duitse grootmacht en gaat een flirt over een mogelijk dienstverband niet uit de weg.

Ribéry (38) voedt geruchten over terugkeer bij Bayern München

Sinds zijn vertrek bij Fiorentina is Ribéry clubloos. De voormalig publiekslieving is ondanks zijn leeftijd nog niet van plan om zijn loopbaan te beëindigen en traint op eigen verzoek mee bij Bayern, de club waar hij tussen 2007 en 2019 furore maakte en onder andere negen landstitels en de Champions League won. 

Als het aan Lothar Matthäus ligt, krijgt Ribéry een nieuw contract voorgeschoteld in de Allianz Arena. 'Franck is nog steeds fit en zou een zeer positieve factor kunnen zijn in de kleedkamer. Voor iemand die 29 competitieduels in Italië heeft gespeeld kan er nog een belangrijke rol zijn weggelegd in de Bundesliga', schreef het boegbeeld in zijn column voor Sky Sports. Ribéry deed daar op Instagram nog een schepje bovenop en reageerde met de woorden: 'Merci mijn vriend. Ik ben er klaar voor!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Die woorden zijn doorgedrongen tot de directiekamer van Der Rekordmeister. CEO Oliver Kahn was er als de kippen bij om de geruchten te ontkrachten. 'Ik heb altijd veel plezier gehad met Franck, goede gesprekken, maar we denken niet aan een contract', zei de voormalig doelman stellig.

Het is nog niet bekend waar Ribéry zijn carrière vervolgt. Bayern zoekt ondertussen verder naar een back-up voor Kingsley Coman, die concurrent Douglas Costa na een verhuurperiode zag terugkeren naar Juventus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.