Revelatie Willem II zet in op komst Duits jeugdinternational

Reacties

Willem II staat op het punt zijn selectie te versterken met Görkem Saglam. De middenvelder wordt transfervrij overgenomen van VfL Bochum, bevestigen ingewijden aan Voetbal International.

Revelatie Willem II zet in op komst Duits jeugdinternational
© Pro Shots

De 21-jarige Saglam gold enkele jaren geleden als een groot talent en doorliep alle nationale jeugdteams van Duitsland. Toch bleef een doorbraak bij Bochum uit. Dit seizoen speelde Saglam nog geen minuut en hij ziet een verhuizing naar Tilburg dan ook helemaal zitten.

Willem II is dit seizoen dé revelatie van de Eredivisie en staat op een zeer knappe derde plaats. Trainer Adrie Koster heeft echter bepaald geen brede selectie tot zijn beschikking. De komst van Saglam is, zeker na het vertrek van Jhonny Quiñónez, dan ook zeer welkom. Technisch directeur Joris Mathijsen houdt zich nog op de vlakte: 'Zolang het nog niet officieel is, wil ik er niets over zeggen.'

Saglam komt het best tot zijn recht als aanvallende middenvelder, maar kan ook vanaf de linkerkant uit de voeten. Bij Willem II komt hij landgenoten Timon Wellenreuther en Mats Köhlert tegen. Bovendien heeft de Griekse spits Vangelis Pavlidis een verleden bij Bochum. Het contract van Saglam loopt eind dit seizoen af in Duitsland, maar hij mag nu al transfervrij vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.