Reserves van Feyenoord winnen oefenwedstrijd van FC Dordrecht

Feyenoord heeft daags na de verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal geoefend tegen FC Dordrecht. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen.

Het waren met name reservespelers van Feyenoord die zaterdagmiddag in actie kwamen, waaronder Quinten Timber, Neraysho Kasanwirjo, Timon Wellenreuther en zomeraanwinsten Thomas Beelen en Thomas van den Belt. Via toptalent Leo Sauer kwam Feyenoord na twaalf minuten spelen op voorsprong. De Slowaak schoot hard raak en daarom viel er genoeg te juichen.

Na een grote kans van ex-Feyenoorder Jari Schuurman verdubbelde Feyenoord nog voor de rust de score. Opnieuw was het Sauer die scoorde. Dordrecht liet het er niet bij zitten en was een aantal keren dicht bij de aansluitingstreffer, maar die viel niet en dus won Feyenoord relatief eenvoudig.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Kasanwirjo, Beelen, Hendriks, López; Milambo, Van den Belt, Timber; Dilrosun, Minteh, Sauer

Bank Feyenoord: Lamprou, Berger, Valk, Gandelaria, Zechiël, Rais, Bullaude, Slory, Groen