Reservekeeper HSV blesseert eerste keus tijdens warming-up en viert zege

Reacties

Hamburger SV heeft maandagavond geen fout gemaakt tegen Greuther Fürth en drie punten aan het totaal bijgeschreven. Dat was mede te danken aan het feit dat Tom Mickel zijn doel schoon hield. Mickel keepte, nadat hij in de warming-up eerste keus Julian Pollersbeck had geblesseerd.

Reservekeeper HSV blesseert eerste keus tijdens warming-up en viert zege
Hamburger SV
Hamburger SV
1 - 0
Greuther Fürth
Greuther Fürth

De 29-jarige Mickel, die dit seizoen alleen nog in het Duitse bekertoernooi in actie kwam voor het eerste elftal van HSV, schoot zoals gebruikelijk voor aanvang van de wedstrijd zijn concurrent Pollersbeck in. Het ging mis toen laatstgenoemde met een uiterste krachtinspanning nog een inzet van zijn collega probeerde te keren.

Bij het zien van de beelden lijkt het alsof het schot van Mickel in de edele delen van Pollersbeck belandde. Volgens het Duitse Sky was dat echter niet de reden dat de eerste keus uitviel: het medium claimt dat Pollersbeck bij de redding geblesseerd raakte aan zijn linkerarm. HSV geeft via social media weinig duidelijkheid en houdt het op een spierblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Pollersbeck kon dus niet beginnen tegen Greuther Fürth en daarom stond Mickel tegen zijn oude club onder de lat. De doelman had Rick van Drongelen negentig minuten voor zich staan en hield zijn doel schoon. Aaron Hunt kon daardoor vlak voor tijd ('86) de matchwinner worden. HSV heeft met deze nog maar één punt minder dan koploper 1. FC Köln.

Aankomende zondag wacht voor HSV de uitwedstrijd tegen FC St. Pauli, de nummer vier van de 2. Bundesliga. Het is nog even afwachten wie er dan op doel zal staan bij die Rothosen. Mickel heeft in ieder geval weer wat wedstrijdritme opgedaan. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.