'Rentree lonkt voor Frenkie de Jong, mogelijk zelfs in de basis'

Reacties

De kans is groot dat Frenkie de Jong donderdag zijn rentree maakt bij Barcelona. Mogelijk geeft trainer Quique Setién de Oranje-international zelfs meteen weer een basisplaats tegen Osasuna.

'Rentree lonkt voor Frenkie de Jong, mogelijk zelfs in de basis'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 2
Osasuna
Osasuna

Dat schrijft Diario Sport deze maandagochtend. De Catalaanse sportkrant stelt dat de naderende rentree van De Jong zijn trainer heel goed uitkomt, nu steeds meer spelers van Barcelona tekenen van vermoeidheid beginnen te vertonen.

De Jong kwam sinds de hervatting van La Liga alleen in actie in de eerste wedstrijd tegen Real Mallorca, waarin hij vlak voor tijd naar de kant ging met spierklachten. Een kuitblessure hield hem vervolgens bijna een maand aan de kant.

Inmiddels heeft De Jong de groepstraining hervat en kan de 23-jarige middenvelder na zeven wedstrijden afwezigheid zijn rentree maken. Daarbij is het niet uitgesloten dat Setién hem meteen weer in de basis laat starten, als hij De Jong fit genoeg acht.

Barcelona heeft in La Liga nog twee duels te spelen en moet hopen op een misstap van Real Madrid om de landstitel te kunnen prolongeren. In augustus wacht vervolgens de return van de achtste finale van de Champions League tegen Napoli.

LaLiga

Stand LaLiga 2019/2020

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
38
26
9
3
70-25
+45
87
2
Barcelona
38
25
7
6
86-38
+48
82
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer F. de Jong
Meer over F. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.