Rentree Assaidi bij FC Twente loopt vertraging op

Reacties

FC Twente wacht met smart op de terugkeer van Oussama Assaidi. Mits fit kan de 28-jarige aanvaller een wezenlijke creatieve impuls aan het spel van de Enschedese ploeg toevoegen.

Rentree Assaidi bij FC Twente loopt vertraging op

Trainer René Hake moest het de afgelopen drie oefenduels echter stellen zonder de Marokkaan, die aan de kant bleef vanwege liesklachten. Sinds zijn terugkeer naar Nederland in januari wordt Assaidi sowieso gehinderd door fysiek ongemak. De linkeraanvaller kende een vliegende start bij FC Twente door in zijn eerste wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-2) de winnende goal voor zijn rekening te nemen, maar dat was gelijk ook zijn enige wapenfeit.

In de veertien competitiewedstrijden die de Enschedeërs daarna speelden, stond Assaidi nog maar twee keer aan de aftrap. Na de oefenwedstrijd van woensdag tegen Everton geeft Hake zijn spelers vier dagen vrij. De trainer hoopt dat Assaidi na de break weer bij de groep kan aansluiten.

Boete

Hoewel FC Twente in het nieuwe seizoen met een begroting van 29,8 miljoen euro nog altijd de vierde club van Nederland is, moeten de Enschedeërs in financieel opzicht de vinger aan de pols houden. FC Twente is in afwachting van een naheffing en een boete van de Belastingdienst en moet daarvoor geld reserveren. De club verkocht inmiddels 17.650 seizoenkaarten, ruim tweeduizend meer dan vorig jaar omstreeks dit tijdstip.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.