Rensch verlaat kamp Jong Oranje wegens privéomstandigheden

Reacties

Aanvoerder Devyne Rensch zal deze interlandperiode niet meer in actie komen voor Jong Oranje. In overleg met de KNVB is besloten dat het voor Rensch verstandiger is om in Nederland te blijven, zijn vriendin is namelijk hoogzwanger.

Rensch verlaat kamp Jong Oranje wegens privéomstandigheden
© Pro Shots
Noord-Macedonië O21
Noord-Macedonië O21
0 - 2
Nederland O21
Nederland O21

Rensch speelde afgelopen vrijdag nog de volledige wedstrijd tegen Jong Moldavië, dat duel werd in Waalwijk gespeeld. Voor het tweede duel in deze interlandperiode moet Jong Oranje afreizen naar Skopje, Noord-Macedonië. Die reis maakt Rensch dus niet mee. Coach Michael Reiziger heeft besloten geen vervanger op te roepen voor de Ajacied.

Reiziger werkt deze interlandperiode met flink wat nieuwe spelers. Zo debuteerden er liefst elf spelers voor Jong Oranje in de thuiswedstrijd tegen Jong Moldavië. Rensch was met zijn tien interlands voor Jong Oranje en debuut bij het Nederlands elftal dan ook een van de meer ervaren spelers in de selectie. Met Youri Regeer en Ki-Jana Hoever heeft Reiziger twee spelers tot zijn beschikking die vaker als rechtsback hebben gespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.