Rel rond Icardi bereikt kookpunt: auto bekogeld met stenen

Reacties

De relatie tussen Mauro Icardi en de Internazionale-supporters heeft zaterdag een nieuw dieptepunt bereikt. De Argentijnse spits is verwikkeld in een conflict met de club, die geen idee heeft waar Icardi uithangt. Een groep supporters heeft de woede nu gericht op de vrouw en zaakwaarnemer van Icardi: Wanda Nara.

Rel rond Icardi bereikt kookpunt: auto bekogeld met stenen

De auto van Wanda met daarin ook de kinderen van het stel werd zaterdag bekogeld met stenen. Gelukkig raakte niemand daarbij gewond. Wanda kreeg ook bedreigingen via haar telefoon. De echtgenote van Icardi wordt gezien als de grote oorzaak van het conflict tussen Icardi en Inter. Wanda zou een exorbitant hoog salaris voor haar man eisen, waardoor de onderhandelingen over een nieuw contract zijn vastgelopen.

Ondertussen heeft Wanda al meerdere keren publiekelijk de strategie van de club belachelijk gemaakt en herhaaldelijk aangegeven dat haar man een transfer naar Juventus of een andere topclub gaat maken.

Deze week had Inter er genoeg van en nam de club de aanvoerdersband van Icardi af. De spits was daar zo ontstemd over dat hij niet kwam opdagen voor het Europa League-duel met Rapid Wien. 'Die beslissing was heel pijnlijk en lastig om te nemen, maar we moeten voor de club kiezen', reageerde coach Luciano Spalletti.

'Ik hoop dat de mensen die de auto van Wanda hebben bekogeld snel gevonden en gearresteerd worden, want dat is onacceptabel. Helaas is Icardi er zondag (thuis tegen Sampdoria in de Serie A, red.) niet bij, maar we moeten professioneel blijven en ons goed voorbereiden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.