Reijnen volgt Rutten en Allach naar Maccabi Haifa

Reacties

Etiënne Reijnen heeft zijn eerste buitenlandse avontuur te pakken. De verdediger maakt de overstap van FC Groningen naar Maccabi Haifa, waar Fred Rutten hoofdtrainer is en Mo Allach aan de slag is gegaan als technisch directeur.

Reijnen volgt Rutten en Allach naar Maccabi Haifa

Reijnen kwam dit seizoen slechts acht duels in actie in de Eredivisie. Eerder speelde hij voor PEC Zwolle, AZ en SC Cambuur. Eerder werd zijn naam ook genoemd bij Willem II, maar hij kiest dus voor een transfer naar Israël. Hij tekent er een contract voor een half seizoen. 'Ik ben altjd al heel nieuwsgierig geweest naar een buitenlands avontuur. Je bent niet zo heel lang voetballer en als een kans als deze zich op mijn leeftijd nog voordoet, moet je die grijpen', reageert hij op de website van zijn management Soccer Vision.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Rutten het stokje overneemt van interim-trainer Rob Maas, die is nu assistent. Ook Mo Allach is werkzaam bij de club, als technisch directeur. Die functie bekleedde hij tot voor kort bij Vitesse. Maccabi Haifa bezet momenteel de teleurstellende tiende plaats in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.