Reijnen kijkt uit naar rentree in Europa League

Reacties

Na het vertrek van Eric Botteghin naar Feyenoord handelde FC Groningen snel door Etiënne Reijnen als opvolger te presenteren. De van SC Cambuur overgekomen verdediger kijkt met name uit naar zijn terugkeer in de Europa League.

Reijnen kijkt uit naar rentree in Europa League

'Het is mooi om hier te zijn, na een hectische dag is het allemaal snel gegaan. Ze zijn nu bezig om me speelgerechtigd te krijgen voor de wedstrijd van zondag tegen PSV', aldus de 28-jarige nieuweling bij zijn presentatie.

Reijnen moest in de wachtkamer plaatsnemen omdat de overstap van Botteghin naar Feyenoord een tijd op zich liet wachten. 'Er waren wel veel geruchten, maar ik had zelf nog niets gehoord tot aan eergisteren na de wedstrijd met Cambuur (2-2 tegen PEC Zwolle, red.)', vertelt de centrumverdediger over de belangstelling van zijn nieuwe club.

Het jeugdproduct van PEC had het naar eigen zeggen uitstekend naar zijn zin bij Cambuur, maar kon deze mogelijkheid niet laten schieten. 'Ik ben 28 jaar en krijg de kans om weer Europees te voetballen. Dat heb ik bij AZ al meegemaakt en dat wil ik graag weer meemaken. Ik wil het maximale uit mijn carrière halen en die kans is hier groter. Groningen is in mijn ogen de mooiste subtopper van Nederland', besluit Reijnen. Groningen treedt na de bekerwinst van vorig seizoen aan in de groepsfase van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.