Real Madrid zoekt oplossing voor miljoenenparel Reinier

Reacties

Reinier was in februari de volgende parel die zijn entree maakte bij Real Madrid. De vraag is waar de achttienjarige Braziliaan van dertig miljoen euro komend seizoen speelt.

Real Madrid zoekt oplossing voor miljoenenparel Reinier
© Pro Shots

Door de coronacrisis is het plan met Reinier niet zo gelopen als verwacht. Het idee was de middenvelder bij de beloftes van Real minuten te laten maken om hem klaar te stomen voor het grote werk bij De Koninklijke. Maar door de pandemie is dat er nauwelijks van gekomen.

Met slechts vijftien duels op het hoogste niveau – alle vóór zijn transfer naar Madrid in het shirt van Flamengo – op de teller is het de vraag of hij al klaar voor de Real-hoofdmacht. Bovendien lijken de drie plekken voor spelers van buiten de Europese Unie al vergeven aan Vinícius Júnior, Rodrygo en Éder Militão. 

Een langer verblijf bij de beloftes van Real Madrid is een optie, maar een tijdelijk vertrek lijkt de voorkeur te hebben. In dat laatste geval kan Reinier op een hoger niveau ervaring opdoen en dan makkelijk aansluiting vinden bij een terugkeer in Santiago Bernabéu. Voor de Braziliaan is een verhuur geen verrassing aangezien hij al wist dat dit een serieuze optie was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.