Real Madrid versterkt zich met toptalent Canales

Real Madrid gaat ervan uit dat het met Sergio Canales de aanvallende middenvelder van de toekomst in huis heeft. Real maakte vrijdagavond bekend dat het met Racing een akkoord heeft bereikt over de transfer van Canales. Voor vijf miljoen euro komt hij naar Madrid.

Real Madrid versterkt zich met toptalent Canales

De helft van dat bedrag gaat naar Deportivo La Coruña, dat sinds 2006 over vijftig procent van de transferrechten beschikt. Ondanks de toegenomen interesse van diverse topclubs was de technisch begaafde Canales, pas goed voor zestien duels in de Primera División, al weken persoonlijk rond met Real Madrid over een zesjarig contract en een salarispakket van negen miljoen euro netto.

Rondom het achttienjarige talent van Racing Santander is ontstond onlangs een hype doordat hij in kort tijdsbestek in twee verschillende wedstrijden twee keer scoorde. Het plan is om de jeugdinternational nog anderhalf jaar te verhuren aan Racing Santander. Mocht Real hem komende zomer al bij zijn selectie halen, dan moet het opnieuw over de transfersom onderhandelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen