Real Madrid slaat met komst Japans supertalent volgende slag

Reacties

Real Madrid heeft de volgende slag geslagen op de transfermarkt. De Koninklijke maakt vrijdag melding van de komst van het achttienjarige Japanse supertalent Takefusa Kubo.

Real Madrid slaat met komst Japans supertalent volgende slag

Kubo komt over van FC Tokyo en zal in eerste instantie aansluiten bij Real Madrid Castilla, het tweede elftal van Real Madrid. De Koninklijke stelt op de clubwebsite verheugd te zijn 'een van de meest veelbelovende voetballers ter wereld' binnen te hebben. 'Een erg vaardige aanvallende middenvelder met een excellente techniek, een goede visie op het spel en een geweldige dribbel, die ook kan scoren.'

De Japanse tiener maakte vorige week zijn debuut voor Japan in het oefenduel met El Salvador en is ook met de ploeg afgereisd naar het toernooi om de Copa América. In de Japanse competitie was Kubo dit seizoen vooralsnog goed voor vier goals in dertien competitiewedstrijden.

De overstap is enigszins pikant. Tot 2015 speelde Kubo namelijk nog in de jeugd van Barcelona. Als gevolg van de nieuwe regelgeving van de FIFA omtrent minderjarige voetballers keerde Kubo echter weer terug naar Japan. Omdat hij eerder deze maand achttien jaar werd, en daarmee volwassen is, mag hij nu terug naar Europa. Real Madrid bleek het scherpst en won de strijd om Kubo, die volgens Spaanse media ook naar Manchester City, Bayern München, Paris Saint-Germain had gekund. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.