Real Madrid neemt afscheid van recordmiskoop Hazard

Reacties

Real Madrid en Eden Hazard gaan uit elkaar. De Koninklijke maakt zaterdagavond op de website van de club bekend dat het nog een jaar doorlopende contract van de man die ooit voor 115 miljoen euro werd binnengehaald in onderling overleg wordt ontbonden.

Real Madrid neemt afscheid van recordmiskoop Hazard
© Pro Shots

Hazard was in de zomer van 2019 dé topaankoop van Real Madrid, maar vond in Spanje nooit de topvorm die hij bij Chelsea regelmatig haalde. Dat kwam mede door veel blessureleed. Hazard speelde in vier jaar tijd 76 wedstrijden voor Real, waarin hij slechts zeven doelpunten maakte.

Ondanks het gebrek aan speeltijd liet Hazard onlangs nog optekenen dat hij van plan was om zijn contract bij Real uit te dienen. Toch komt het nu tot een vroegtijdige scheiding: er is afgesproken om deze zomer al uit elkaar te gaan. De verbintenis van Hazard wordt ontbonden, wat betekent dat hij nu transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe club.

Het is onduidelijk of Hazard van die gelegenheid gebruik gaat maken. The Athletic beweert dat de 126-voudig Belgisch international overweegt om er helemaal mee te stoppen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.