Real Madrid mist ook Kroos en Bale in Europese Super Cup

Reacties

Toni Kroos en Gareth Bale ontbreken in de selectie van Real Madrid, dat afreist naar het Noorse Trondheim voor de strijd om de Europese Super Cup. De Koninklijke, winnaar van de Champions League, neemt het dinsdagavond op tegen Europa League-winnaar Sevilla.

Real Madrid mist ook Kroos en Bale in Europese Super Cup

Kroos en Bale, die deze zomer actief waren op het EK, werden niet geselecteerd door hoofdtrainer Zinedine Zidane, omdat beide spelers niet fit genoeg zijn voor het Spaanse onderonsje. De Duitser en de Welshman zijn pas net terug van vakantie en hebben pas twee keer getraind bij hun club.

Van Cristiano Ronaldo was al bekend dat hij niet zou spelen tijdens het Spaanse onderonsje. De Portugese sterspeler kampt nog altijd met de knieblessure die hij opliep in de finale van het EK, toen Frankrijk met 1-0 werd verslagen. Zidane heeft wel zijn zoon Luca Zidane (18) als derde doelman opgenomen in de selectie. De andere zoon, Enzo Zidane (21), is niet geselecteerd door zijn vader.

In afwachting van zijn transfer naar Paris Saint-Germain is Jesé Rodríguez buiten de selectie gelaten. Karim Benzema, Álvaro Morata, Lucas Vázquez en Mariano Díaz zijn de aanvallers van de Madrileense ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.