Danilo poeiert Real Madrid langs Bayern München

Reacties

Real Madrid heeft tijdens het vriendschappelijke toernooi om de International Champions Cup met 0-1 van Bayern München gewonnen.

Danilo poeiert Real Madrid langs Bayern München

Danilo stal de show in New Jersey. De invaller maakte in de 79ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd door vanaf de rand van de zestien hard en hoog raak te schieten. Hij werd bediend door Martin Ødegaard. De Spaanse Nederlander Marco Asensio deed als invaller mee bij Real.

Voor Real Madrid begint het echte werk aanstaande dinsdag, als in Trondheim met Sevilla om de Europese Super Cup gestreden wordt. Bayern, waar Arjen Robben nog altijd ontbrak vanwege een blesure, start het seizoen volgende week zondag. Borussia Dortmund is dan tegenstander in de wedstrijd om de Duitse Super Cup, die wordt afgewerkt in Dortmund.

AC Milan - Chelsea 1-3
Het Chelsea van Antonio Conte was in Minnesota de baas over AC Milan. Ex-Vitesse-speler Bertrand Traore opende in de 24ste minuut de score. Giacomo Bonaventura deed daarna iets terug voor AC Milan, maar twee goals van Oscar maakten namens Chelsea het verschil.

Voor Milan begint het seizoen pas over tweeënhalve week met een competitieduel met Torino. Chelsea gaat volgende week maandag aan de bak in de Premier League, thuis tegen West Ham United.

Bekijk hier al onze video's