Real Madrid met dertien veldspelers naar Getafe, defensie opnieuw geraakt

Reacties

De situatie in de ziekenboeg van Real Madrid is nijpend. Trainer Zinedine Zidane reist zondag met slechts zestien spelers af naar buurman Getafe. Ten opzichte van het Champions League-duel met Liverpool zijn meerdere spelers niet inzetbaar.

Real Madrid met dertien veldspelers naar Getafe, defensie opnieuw geraakt
© Pro Shots

De wedstrijdselectie die Real zaterdag naar buiten bracht is een apart gezicht, aangezien er naast drie doelmannen maar dertien veldspelers opstaan. Vijf aanvallers worden vergezeld door vier verdedigers en vier middenvelders.

De defensie is het grootste zorgenkindje. Daar waren Sergio Ramos, Daniel Carvajal en Raphaël Varane al uit de roulatie en daar zijn nu Nacho Fernández en Ferland Mendy bijgekomen. Op het middenveld ontbreekt Casemiro. Aanvaller en tevens gelegenheidsrechtsback Lucas Vázquez is niet inzetbaar, net als Eden Hazard.

Van het vooruitzicht dat Getafe de tegenstander is, zal Zidane ook niet blij worden. De club uit de voorstad van Madrid is na Celta de Vigo de ploeg die de meeste overtredingen maakt in La Liga (503).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.