Real Madrid krijgt na ongekende afgang snel kans op sportieve wraak

Reacties

Real Madrid krijgt een klein jaar na dato de kans om zich te revancheren voor de bekerblamage van vorig seizoen tegen CD Alcoyano. Bij de loting voor de derde ronde in het Copa del Rey-toernooi werd de huidige koploper van La Liga opnieuw aan de Spaanse derdedivisionist gekoppeld.

Real Madrid krijgt na ongekende afgang snel kans op sportieve wraak
© Pro Shots

Eind januari zorgde Alcoyano nog voor een sensatie, door Real uit het bekertoernooi te knikkeren. De ploeg uit Alcoy hield het B-team van Real in de reguliere speeltijd op een 1-1 gelijkspel en sloeg in de verlenging toe. Juanan Casanova werd de matchwinner en speelt tegenwoordig nog steeds voor Alcoyano. Hij mag nu dromen van een herhaling van zijn mooiste voetbalavond tot dusver, want ook dit seizoen komen Real en Alcoyano elkaar tegen in de derde ronde van het bekertoernooi.

Ook voor Atlético Madrid kwam er een bijzondere wedstrijd uit de koker rollen. De ploeg van Diego Simeone neemt het op tegen Rayo Majadahonda, dat zijn thuisduels speelt op het trainingscomplex van Atlético. Voor Barcelona wacht een ontmoeting met Linares Deportivo, dat net als de tegenstanders van Real en Atlético uitkomt op het derde niveau van Spanje.

De wedstrijden in de derde ronde van het Copa del Rey-toernooi worden afgewerkt op 4, 5 en 6 januari en gespeeld op het veld van de laagst genoteerde ploeg. Voor Atlético maakt dat dus niet veel verschil.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.