Real Madrid kijkt tevreden naar kleedkamerbrandje PSG

Reacties

Kylian Mbappé blijft de pogingen van PSG het contract te verlengen afwijzen. De Franse aanvaller zint naar verluidt vanwege de veranderde sfeer op een transfer.

Real Madrid kijkt tevreden naar kleedkamerbrandje PSG
© Pro Shots

PSG heeft de hoop niet opgegeven Mbappé ervan te kunnen weerhouden komende zomer transfervrij de Franse hoofdstad te verlaten. Inmiddels zou in Parijs een jaarsalaris van 45 miljoen euro zijn geboden om de international op andere gedachten te brengen. Vooralsnog heeft het geen resultaat opgeleverd.

Het zou Mbappé ook niet zozeer te doen zijn om het geld. De aanvaller lijkt het steeds minder naar de zin te hebben bij PSG, waarbij de ergernis groeit over het groeiende Spaanstalige deel in de selectie. Met name lijkt de relatie tussen Mbappé en Neymar flink bekoeld.

Het gesprekje van Mbappé met Idrissa Gueye na zijn wissel tegen Montpellier was daarbij tekenend. De Franse aanvaller noemde daarin Neymar een zwerver, zo werd door liplezers geconcludeerd. 'Hij passt nooit naar mij.' Opvallend genoeg heeft de combinatie van de twee dit seizoen nog niet geleid tot een treffer.

Real Madrid zal de ontwikkeling in Parijs tevreden aanschouwen. De Koninklijke maakt zich op om Mbappé komende zomer vast te leggen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.