'Real Madrid heeft peperdure vervanger van Ten Hag-doelwit al in zicht'

Reacties

De kans dat Real Madrid na een memorabel tijdperk afscheid neemt van Casemiro wordt steeds groter. De Koninklijke gunt de Braziliaan vanwege bewezen diensten een transfer door de voordeur naar buiten en Manchester United werkt daar graag aan mee. De winnaar van de Champions League heeft al een vervanger op het oog.

'Real Madrid heeft peperdure vervanger van Ten Hag-doelwit al in zicht'

Op het hoofdkantoor van Old Trafford zijn afgelopen week de alarmbellen afgegaan nadat Manchester United op bezoek bij Brentford met 4-0 verloor. Trainer Erik ten Hag is al tijden op zoek naar nieuwe versterkingen en zeker op het middenveld lijkt de nood hoog. Casemiro moet de balans terug gaan brengen bij de Britse grootmacht.

Het illustere trio Toni Kroos - Casemiro - Luka Modric lijkt uit elkaar gerukt te worden.
Het illustere trio Toni Kroos - Casemiro - Luka Modric lijkt uit elkaar gerukt te worden.

In Engeland ligt een contract klaar waarmee de Braziliaan zijn salaris kan verdubbelen. Daarnaast heeft die verbintenis een duur van vijf seizoenen. Dat maakt de deal voor de dertiger zeer lucratief. Omdat Real Madrid ook een transfersom van minimaal zestig miljoen kan verwachten, is de deur voor Casemiro geopend. Nog dit weekend willen de partijen de deal afronden, meldt het Spaanse AS.

Veel paniek is er in de Spaanse hoofdstad niet. Hoewel met Casemiro, vijfvoudig winnaar van de Champions League en drie keer landskampioen met Real Madrid, een boegbeeld vertrekt, is de opvolger al gevonden. Trainer Carlo Ancelotti heeft namelijk zijn goedkeuring gegeven om vol in te zetten om de komst van Bruno Guimarães (24). De landgenoot van Casemiro is niet direct een kopie van de routinier, maar de regerend landskampioen denkt dat Guimarães de oefenmeester meer oplossingen biedt. Zeker omdat met Aurélien Tchouameni (22) en Eduardo Camavinga (19) al twee spelers aanwezig zijn die de vacature van Casemiro kunnen opvangen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De spelmaker van Newcastle United is echter peperduur. Wil Real Madrid Guimarães losweken, dan moet de hoofdprijs betaald worden op St. James’ Park. Guimarães is sinds zijn komst in de winter een absolute publiekslieveling in Newcastle en wordt door trainer Eddie Howe gezien als een onmisbare speler. Met een contract dat nog vijf jaar doorloopt, moet de hoofdprijs betaald worden. Volgens de Spaanse kranten verlangt Newcastle United een bedrag dat de aankoopprijs van 52 miljoen euro minimaal verdubbelt.

Zelf zou Guimarães dolgraag naar Spanje willen vertrekken. Real Madrid is zijn droomclub en hoewel hij het geweldig doet in de Premier League zou hij de kans niet willen laten schieten. Real Madrid ziet in hem een parel die in de toekomst kan uitgroeien tot een van de beste spelers ter wereld. Daarbij verwacht het door het afronden van de transfer de toekomst van het middenveld voor de komende vijf jaar verzekerd te hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees hier een eerder verhaal van VI over het nieuwe Real Madrid-target:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.