'Casemiro denkt na over lucratief voorstel van Manchester United'

Reacties

Manchester United wordt dagelijks met nieuwe spelers in verband gebracht en dat is ook op deze woensdag niet anders. Na het afketsen van de komst van Adrien Rabiot schijnen de Engelsen nu in de markt te zijn voor Casemiro. En de jacht op de Real Madrid-middenvelder lijkt niet kansloos.

'Casemiro denkt na over lucratief voorstel van Manchester United'
© Pro Shots

De dertigjarige Casemiro is al jarenlang een vaste kracht op het middenveld bij Champions League-houder Real en dus leek een mogelijke transfer naar United op voorhand onbespreekbaar. Volgens Marca zijn de Engelsen echter bereid om ver te gaan voor de Braziliaan en denkt Casemiro zelf serieus na over een verhuizing naar de ploeg van Erik ten Hag.

Volgens de Spaanse berichtgeving zet Casemiro op het moment het een en ander voor zichzelf op een rijtje. Dat United ver is afgegleden en dit seizoen niet eens in de Champions League uitkomt, spreekt niet in het voordeel van de Engelse recordkampioen. Het financiële plaatje ziet er dan wel weer goed uit. Casemiro kan in Manchester een stuk meer verdienen dan dat hij bij Real doet.

Real investeerde deze zomer al flink in de opvolger van Casemiro. Aurélien Tchouaméni (22) werd voor liefst tachtig miljoen euro opgehaald bij AS Monaco en had afgelopen weekend, bij de opening van een nieuw seizoen in La Liga, ook een basisplaats tegen Almería. Tchouaméni wist niet direct te overtuigen, maar het is duidelijk dat men bij Real hoge verwachtingen van de Fransman heeft.

Casemiro kwam al in januari 2013 vanuit Brazilië naar Real en brak na een verhuurperiode bij FC Porto, in het seizoen 2014/15, door in het eerste elftal. Hij speelde tot dusver 336 officiële wedstrijden voor De Koninklijke en won onder meer vijf keer de Champions League en driemaal de Spaanse landstitel. Zijn contract in de Spaanse hoofdstad loopt nog drie jaar door.

Topaankoop Tchouameni moet strijden om de erfenis van Modric en Casemiro
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.