'Real Madrid B bevalt me veel beter dan het A-team'

Reacties

Zinedine Zidane is onder de indruk van wat de reguliere reserves bij Real Madrid tegen Deportivo La Coruña hebben laten zien (2-6). Volgens de coach straalde de honger van het elftal af, met als uitblinker Isco.

'Real Madrid B bevalt me veel beter dan het A-team'

Laatstgenoemde had als spelmaker een groot aandeel in de overtuigende zege. 'Isco was fenomenaal. Hij maakt acties die niet voor iedereen mogelijk zijn. Zelfs de Deportivo-supporters applaudisseerden voor hem', sprak Zidane na afloop vol lof tegenover Spaanse media. Dat terwijl hij Isco zondag nog negentig minuten aan de kant hield in de kraker tegen Barcelona (2-3 nederlaag).

Het bungelen tussen basis en bank zorgt voor de nodige speculaties over de toekomst van Isco, wiens huidige contract in de zomer van 2018 afloopt. De 25-jarige middenvelder liet woensdagavond nog maar eens weten zich goed te voelen bij Real ondanks het gebrek aan een vaste basisplaats. 'Dat is de kracht van een club als Real. Wij hebben 23 basisspelers. Wie er ook spelen, wij horen bij de beste van de wereld', zei Isco.

De Spanjaard staat dit seizoen al op tien goals in La Liga, waarmee hij achter Cristiano Ronaldo (negentien) en Álvaro Morata (dertien) de op twee na meest trefzekere speler is binnen de selectie. Isco: 'Of dit de beste periode uit mijn loopbaan is? Dat zou kunnen. Ik voel me erg comfortabel. Met deze spelers om je heen is het allemaal veel makkelijker. Ik ben erg tevreden met hoe het gaat.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Real Madrid B
Zidane voerde ten opzichte van de kraker tegen Barcelona liefst negen wijzigingen door in zijn basiselftal, zoals hij de laatste maanden steeds vaker flink rouleert. Deportivo-coach Pepe Mel rekende zich dan ook niet rijk toen hij de opstelling zag, zo vertelde hij na afloop. 'Real Madrid B bevalt me veel beter dan het A-team. Na deze wedstrijd moet je eigenlijk de conclusie trekken dat deze ploeg lastiger te verslaan is', besloot de Madrileense coach van de nummer zestien van de Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.