Real-icoon smult van Napoli-sensatie en geeft bijzonder cadeau

Reacties

De ster van Khvicha Kvaratskhelia is rijzende. De Georgische aanvaller is bij Napoli bezig aan een sensationeel seizoen. Dat heeft ook de aandacht gewekt van zijn grote idool Gutí.

Real-icoon smult van Napoli-sensatie en geeft bijzonder cadeau

José María Gutiérrez, beter bekend als Gutí, speelde jarenlang bij Real Madrid. Met zijn onnavolgbare, sierlijke acties was hij een absolute smaakmaker op de Europese velden. Dat vond ook de huidige steraanvaller van de koploper van de Serie A. Kvaratskhelia was idolaat van de spelmaker van de toenmalige Galácticos.

Kvaratskhelia onthulde onlangs dat hij gek was van de techniek en creativiteit van Gutí. Omdat in zijn thuisland geen voetbalshirts te koop waren, had de aanvaller de naam en het rugnummer van de ster van Real Madrid op een wit shirt geschreven. Toen Gutí dat via Marca hoorde, ondernam hij meteen actie.

'Hij is een ster, ik hoop dat hij ooit naar Real Madrid komt', tekende de Madrileense sportkrant op. De technicus besloot daarnaast om contact met zijn bewonderaar op te nemen. Kvaratskhelia kan jaren later een presentje van zijn idool ontvangen. 'Ik ga hem mijn shirt sturen.'

Serie A

Stand Serie A 2022/2023

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Napoli
38
28
6
4
77-28
+49
90
2
Lazio
38
22
8
8
60-30
+30
74
3
Internazionale
38
23
3
12
71-42
+29
72
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.