Real Betis zet Champions League-ambities kracht bij

Reacties

Real Betis heeft spits Borja Iglesias overgenomen van Espanyol. Met de komst van Nabil Fekir en de duurste uitgaande speler ooit van Espanyol mikt Betis dit seizoen opnieuw op Europees voetbal.

Real Betis zet Champions League-ambities kracht bij

Volgens Spaanse media betaalt Betis liefst 28 miljoen euro voor de 26-jarige aanvaller, die vorig seizoen zeventien keer scoorde voor Espanyol in La Liga en recent in de voorronde van de Europa League al drie keer trefzeker was. In Sevilla wordt Iglesias herenigd met trainer Joan Ferrer, kortweg 'Rubi', de opvolger van Quique Setién bij Betis.

Onder Setién transformeerde Betis met spelers als Marc Bartra, Andrés Guardado, clublegende Joaquín en Barcelona-nieuweling Júnior Firpo in een spectaculair elftal, dat stuntte tegen topclubs en in 2018 met plek zes een Europa League-ticket verdiende. Vorig seizoen eindigde Betis op de tiende plaats.

Met de investeringen in Fekir en Iglesias kan Rubi aan een elftal schaven dat achter de gerenommeerde grootmachten om de vierde plek en daarmee een Champions League-ticket strijdt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.