Reactie Rode Ster-collega verrast Van Bronckhorst

Reacties

Giovanni van Bronckhorst heeft donderdag tevergeefs zijn hand uitgestoken. De Nederlandse manager van Rangers FC werd na afloop genegeerd door zijn Rode Ster-collega Dejan Stankovic.

Reactie Rode Ster-collega verrast Van Bronckhorst
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
3 - 0
Rode Ster Belgrado
Rode Ster Belgrado

Rangers FC legde donderdag met een 3-0 overwinning de basis voor een vervolg in de Europa League. Van Bronckhorst kreeg na afloop geen hand van Stankovic, die woedend direct de catacomben opzocht. De Nederlandse manager reageerde met ongeloof op gang van zaken.

De Rode Ster-woede richtte zich op de arbitrage die drie Servische goals afkeurde en aan de andere kant Rangers een strafschop toekende. 'Die werd wel heel makkelijk toegekend', uitte Stankovic zijn woede.

Van Bronckhorst zelf achtte het Servische ongenoegen onterecht. 'Het was een penalty en hun afgekeurde goals waren buitenspel. De VAR is er met een reden en dat is goed. Het neemt de foute beslissingen weg', aldus de Nederlander. 'Als je dan een minuut of wat moet wachten, het zij zo. Het is alleen maar goed dat er uiteindelijk een VAR is alles controleert.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.