RB Leipzig steekt de draak met Real Madrid op sociale media

Reacties
RB Leipzig steekt de draak met Real Madrid op sociale media
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Direct na afloop van de knappe zege op Real Madrid dinsdagavond stuurde RB Leipzig een tweet de wereld in die behoorlijk viraal zou gaan. 

'HALA LEIPZIG', luidde de korte boodschap van de huidige nummer acht van de Bundesliga na de 3-2 zege op de koploper van La Liga. Met de tweet wordt gerefereerd aan de standaardleus 'Hala Madrid', neerkomend op 'Hup Real Madrid', van de club en zijn achterban.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor het reeds gekwalificeerde Real Madrid was de verliespartij in Leipzig de eerste nederlaag in een officieel duel sinds 8 mei. Toen gingen de Madrilenen in La Liga met 1-0 onderuit bij stadgenoot Atlético.

UEFA Champions League

Stand Groep F UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
6
4
1
1
15-6
+9
13
2
RB Leipzig
6
4
0
2
13-9
+4
12
3
Sjachtar Donetsk
6
1
3
2
8-10
-2
6
4
Celtic
6
0
2
4
4-15
-11
2
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.