RB Leipzig nu al overtuigd van Angeliño: hopen op goedkope oplossing

Reacties

RB Leipzig wil Angeliño dolgraag definitief overnemen van Manchester City. Trainer Julian Nagelsmann zou sportief directeur Markus Krösche hebben geïnstrueerd om zowel de Spanjaard als medehuurling Patrik Schick definitief in te lijven.

RB Leipzig nu al overtuigd van Angeliño: hopen op goedkope oplossing
© Pro Shots

Een probleem kan zijn dat Manchester City en AS Roma, de werkgevers van Angeliño en Schick, vasthouden aan de koopopties van respectievelijk 30 en 29 miljoen euro. RB Leipzig stelt dat deze bedragen mogelijk worden aangepast. 'Alle clubs moeten omgaan met deze crisis', zegt een hoopvolle Krösche in gesprek met Bild, dat al rept van een Billig-Plan, een goedkope oplossing.

De 23-jarige Angeliño werd aan het einde van de winterse transferperiode gehuurd en speelde tot nu toe slechts mee in acht officiële duels. Voor de ex-speler van PSV was dat echter voldoende om iedereen binnen RB Leipzig te overtuigen van zijn kwaliteiten. Angeliño voelt zich ook thuis bij de Bundesliga-club, zo geeft Krösche aan.

'Het staat vast dat Schick en Angeliño heel graag bij deze club zijn en onder deze technische staf werken. Voor ons is dat heel positief.'

Op VI PRO bespraken we al de match tussen Angeliño en RB Leipzig:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.