RB Leipzig heeft beet: Man City laat Angeliño gaan

Reacties

Angeliño speelt ook komend seizoen voor RB Leipzig. De Duitsers huren de 23-jarige linksback opnieuw van Manchester City en hebben ook een optie tot koop bedongen.

RB Leipzig heeft beet: Man City laat Angeliño gaan
© Pro Shots

City verhuurde de Spanjaard het afgelopen half jaar al aan Leipzig en daar had de linkspoot weinig aanpassingsproblemen. Angeliño speelde zich moeiteloos in het elftal dat de derde plaats in de Bundesliga pakte en de halve finale van de Champions League bereikte.

Deze zomer keerde Angeliño in eerste instantie weer terug naar Manchester, waar hij nog een doorlopend contract heeft tot medio 2023. De afgelopen maanden werd Angeliño met meerdere clubs in verband gebracht, maar dinsdag bereikte City een akkoord met Leipzig en vertrekt de linksachter dus weer naar Duitsland.

'Angel kon meteen mee in onze spelwijze en heeft een sterk half jaar achter de rug. We zijn heel blij dat hij het shirt van RB Leipzig voor in ieder geval één jaar zal dragen', reageert technisch directeur Markus Krösche. 'Ik hoop hier nog veel mooie successen te bereiken', zegt Angeliño, die in het verleden uitkwam voor NAC Breda en PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.