Rashica degradeert niet mee met Bremen en kiest voor Premier League

Reacties

Milot Rashica zet zijn loopbaan voort bij Norwich City, de club van Tim Krul die afgelopen seizoen promotie afdwong naar de Premier League.

Rashica degradeert niet mee met Bremen en kiest voor Premier League
© Pro Shots

De ex-aanvaller van Vitesse degradeerde vorige maand met Werder Bremen uit de Bundesliga, waardoor het gezien zijn status als van de weinige Bremen-spelers met een significante transferwaarde niet de vraag was óf Rashica zou vertrekken, maar waarnaartoe. Het is Norwich City dat de strijd om de 24-jarige dribbelaar heeft gewonnen. Welk bedrag daarmee gepaard gaat, maakt de club niet bekend.

'Met Milot hebben we een heel interessante speler naar de club gehaald', laat manager Daniel Farke weten op de clubsite. 'Veel topclubs toonden de afgelopen seizoenen interesse in hem. Vaak werd hij gelinkt aan een grote transfer.'

Zo'n negen maanden geleden stond Rashica op het punt de overstap te maken naar Bayer Leverkusen, maar de overgang ketste op Deadline Day af. De international van Kosovo bleef dus bij Bremen en kon met drie doelpunten de voormalige Europa Cup II-winnaar niet behoeden voor een van de meest rampzalige seizoenen in de clubhistorie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.