Ranieri snapt Mancini niet: 'Liever motivatie dan geld'

Reacties

Als Claudio Ranieri in de schoenen van Roberto Mancini had gestaan, zou hij niet dezelfde keuze hebben gemaakt. Laatstgenoemde verruilde onlangs het bondscoachschap bij Italië voor dat bij Saoedi-Arabië.

Ranieri snapt Mancini niet: 'Liever motivatie dan geld'
© Pro Shots

Hoewel Mancini blijft volhouden dat hij de positie in Saoedi-Arabië niet op het oog had toen hij op 13 augustus besloot ontslag te nemen bij de Azzurri, blijven er grote twijfels bestaan over de mate waarin dat zijn acties heeft beïnvloed.

Mancini tekende maandag een contract tot medio 2027 bij de bond van het Aziatische land. Naar verluidt gaat hij dertig miljoen euro per jaar opstrijken. 'Ik zou het eerlijk gezegd niet hebben gedaan. Ik heb liever een andere motivatie dan geld', vertelde Ranieri aan DAZN.

De 71-jarige Ranieri, die Leicester City naar het kampioenschap in de Premier League leidde, is momenteel bezig aan zijn laatste klus als clubtrainer bij Cagliari. 'Ik heb al gezegd dat dit de laatste club in mijn carrière zal zijn. Het lijkt me leuk om hier te beginnen en te eindigen. Als er een nationale ploeg langskomt die me bevalt, dan kan ik dat overwegen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.