'Rangers ziet in Van Bronckhorst ideale opvolger van Gerrard'

Reacties

De overgang van Steven Gerrard naar Aston Villa kan wel eens gevolgen hebben voor Giovanni van Bronckhorst. De 46-jarige Nederlander zou in beeld zijn om als trainer terug te keren bij Rangers FC.

'Rangers ziet in Van Bronckhorst ideale opvolger van Gerrard'
© Pro Shots

Aston Villa zette manager Dean Smith afgelopen weekend op straat en heeft Gerrard voor de eerstvolgende wedstrijd in de Premier League vastgelegd. De 114-voudig international vloog woensdag al naar Birmingham om te onderhandelen over de voorwaarden.

Volgens The Scottish Sun geldt Van Bronckhorst als topkandidaat om bij Rangers het stokje van Gerrard over te nemen. Jan Wouters, die als assistent-trainer ook een verleden heeft op Ibrox Park, zou de rechterhand van de werkloze Nederlander moeten worden. Dat nieuws is ook doorgedrongen tot de bookmakers, die Van Bronckhorst tot torenhoge favoriet hebben gebombardeerd om Gerrard op te volgen.

Verleden in Glasgow
Van Bronckhorst verdedigde tussen 1998 en 2001 de clubkleuren van Rangers. Na twee kampioenschappen in Schotland vertrok hij naar Arsenal. Zijn trainerscarrière startte Van Bronckhorst in 2015 op bij Feyenoord, dat onder zijn leiding de eerste landstitel in achttien jaar won. Na zijn vertrek uit Rotterdam stond hij aan het roer van Guangzhou R&F, maar dat Chinese avontuur was geen lang leven beschoren.

In onderstaande video gaan verslaggevers Lentin Goodijk en Bas van den Hoven uitgebreid in op de mogelijke overgang van Gerrard naar Aston Villa.

'Aston Villa mooie kans voor Gerrard richting Liverpool'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.