Rangers-recidivist gestraft met flinke schorsing én boete

Reacties

Alfredo Morelos mist meer dan de helft van de competitiewedstrijden die Rangers FC dit seizoen nog speelt. De aanvaller kreeg zondag na een elleboogstoot een directe rode kaart in de Old Firm en heeft een schorsing van vier wedstrijden gekregen.

Rangers-recidivist gestraft met flinke schorsing én boete

Morelos kreeg het in de altijd beladen ontmoeting tussen Celtic en Rangers aan de stok met Scott Brown en gaf zijn tegenstander, op het moment dat de bal niet in de buurt was, een tik met zijn elleboog. De vreemde actie werd gesignaleerd en dus moest Morelos het veld na een halfuur verlaten. Voor de Colombiaan betekende het al zijn vijfde rode kaart van het seizoen, in alle competities.

Morelos heeft een schorsing van vier duels gekregen en kan daardoor alleen nog in de laatste drie competitiewedstrijden van Rangers in dit seizoen meedoen. Rangers-coach Steven Gerrard toonde zich na de verloren Old Firm (2-1) al erg teleurgesteld in zijn spits: 'Hij zal financieel gestraft worden. Het geld van de boete gaat naar de fans die in het uitvak zaten. Ik denk dat dit het enige juiste is om te doen. Alfredo heeft zijn teamgenoten en zijn club opnieuw laten zitten.'

De 22-jarige Morelos, die dit seizoen goed was voor 29 doelpunten in alle competities en zo een belangrijke speler is voor Rangers, bood op Twitter al zijn excuses aan. 'Ik beloof dat ik er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat dit niet nog eens gebeurt', schrijft hij. Celtic staat na de 2-1 zege op Rangers dertien punten los en is hard op weg naar een volgende landstitel in de Schotse Premiership.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.