Rangers op bijna volle oorlogssterkte voor cruciale wedstrijd in Eindhoven

Reacties

Rangers FC-manager Michael Beale heeft een bijna volledige spelersgroep tot zijn beschikking voor de wedstrijd van woensdagavond tegen PSV. In Eindhoven moet hij slechts één speler missen.

Rangers op bijna volle oorlogssterkte voor cruciale wedstrijd in Eindhoven
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 1
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

'De enige die ontbreekt is Kieran Dowell, hij heeft een probleempje en deze wedstrijd komt voor hem nog iets te vroeg', aldus Beale op de persconferentie. Dowell, een 25-jarige middenvelder uit Engeland, is normaal ook geen speler voor in zijn eerste elf. Vorige week werd hij tien minuten voor tijd ingebracht in het heenduel met de Eindhovenaren. Niet genoemd vanwege een langdurige absentie werd overigens Steven Davis, de Noord-Ierse routinier heeft kruisbandletsel om van te herstellen en is er dus ook zeker niet bij in het Philips Stadion.

'De Champions League zou een enorme opsteker zijn voor de fans, voor de club en voor de spelers en de staf van deze club. Er wacht ons een grote test en we weten dat we het beter zullen moeten doen van vorige week als we een ronde verder willen. Het wordt tijd dat deze ploeg een topprestatie gaat leveren en dit is er een geweldige gelegenheid voor', zegt Beale, die weet dat hij zijn ploeg eerst en vooral defensief stabiel moet neerzetten.

Ook Todd Cantwell schoof aan om het journaille te woord te staan, de Engelse middenvelder van de Glaswegians heeft er uiteraard zin in. 'Je moet in eigen kracht geloven, ik ben vooral enthousiast. We moeten het meeste uit onze mogelijkheden halen. Het resultaat van vorig jaar speelt geen rol, we moeten ons volledig richten op de wedstrijd van morgen. We moeten goed blijven staan en onze kansen benutten wanneer ze zich voordoen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.