Rangers-fans kunnen laatste eer bewijzen aan Ricksen

Reacties

Fans van Rangers FC kunnen woensdag een laatste eer bewijzen aan Fernando Ricksen. De clublegende overleed vorige week op 43-jarige leeftijd na een lang ziekbed en deze week is zijn uitvaart.

Rangers-fans kunnen laatste eer bewijzen aan Ricksen

De rouwstoet trekt morgen rond 13.00 uur lokale tijd (14.00 uur Nederlandse tijd) langs Ibrox Park, waar ook gestopt zal worden. De fans krijgen bij het stadion de gelegenheid om de voormalig speler van onder meer Fortuna Sittard en AZ een laatste saluut te brengen, zo meldt Rangers op de eigen clubwebsite. De toegangswegen rondom het stadion worden daarom tijdelijk afgesloten. Vervolgens zal de rouwstoet de weg vervolgen naar Wellington Church, waar de uitvaartdienst plaats zal vinden. Daarna zal Ricksen gecremereerd worden.  

Vorige week donderdag tijdens het Europa League-duel met Feyenoord werd er al uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van Ricksen. Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden en fans kwamen als eerbetoon aan Ricksen massaal in Oranje-shirts naar het stadion.

Ook in Nederlandse stadions stonden fans afgelopen weekend massaal stil bij het overlijden van de voormalig Oranje-international. 

Bekijk hier al onze video's
Meer F. Ricksen
Meer over F. Ricksen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.