Ramos zet Griezmann op zijn plaats na uitspraken over Gouden Bal

Reacties

Sergio Ramos ergert zich aan de uitspraken van Antoine Griezmann over de Gouden Bal. De sterspeler van Atlético Madrid heeft zichzelf naar voren geschoven als kanshebber voor de prestigieuze individuele onderscheiding.

Ramos zet Griezmann op zijn plaats na uitspraken over Gouden Bal

'Misschien kunnen Diego Simeone en Diego Godín (de coach en aanvoerder van Atlético Madrid, red.) hem wat waarden bijbrengen', aldus Ramos dinsdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel van woensdagavond tussen Real Madrid en AS Roma.

'Het is onwetendheid. Als ik deze jongen hoor praten, denk ik aan grote spelers als Buffon, Maldini, Xavi, Raúl en Iniesta. Zij wonnen alles, pakten alle titels, maar geen van hen heeft een Gouden Bal. Messi en Ronaldo wel.' Griezmann won dit jaar met Atlético Madrid de Europa League en met Frankrijk het WK.

Real begint woensdagavond aan de jacht op een vierde achtereenvolgende eindzege in de Champions League. 'We voelen trots en verantwoordelijkheid. Het is geen toeval dat we drie keer achter elkaar dit toernooi hebben gewonnen.'

Van enige verzadiging bij Real is geen sprake, zo bezweert Ramos. 'De finale is onze eigen stad, in het huis van onze directe rivaal. Misschien zijn we daardoor wel extra gemotiveerd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.