'Ramos wil Zokora, Lennon en Arsjavin naar Real halen'

Juande Ramos stond dinsdag al voor het eerst op het trainingsveld van Real Madrid. Terwijl de coach Royston Drenthe verwelkomde, maakten journalisten al lijstjes met spelers die hij zal aantrekken, volgens hen welteverstaan.

'Ramos wil Zokora, Lennon en Arsjavin naar Real halen'

Drenthe was maandag nog met een knieblessure afgehaakt tijdens de training. Maar dinsdag bleek hij geen last meer te hebben van zijn rechterknie en holde hij gewoon met zijn ploeggenoten mee tijdens Ramos' eerste trainingssessie.

Spaanse media vermoeden dat Real tijdens de komende transferperiode enkele spelers zal aantrekken. De Koninklijke zoekt naar een vleugelspeler en een verdedigende middenvelder om het vertrek van Robinho en de blessure van Mahamadou Diarra (en eventueel Rubén De La Red) op te vangen.

Marca bericht dat Didier Zokora het doelwit is voor de positie van Diarra. Ramos kent de Ivoriaanse international nog van zijn tijd bij Tottenham Hotspur. De trainer zou zich al eens hebben laten ontvallen dat Zokora de speler was van wie hij bij The Spurs het meest onder de indruk was.

In AS zijn heel andere namen te lezen. Zo is Fiorentina's Zdravko Kuzmanovic kandidaat voor de middenveld-vacature en gelden Napoli's Marek Hamsik en Tottenhams Aaron Lennon als gegadigden voor de vleugelpositie.

Ten slotte voert AS nog Andrei Arsjavin op. Ramos is zeer gecharmeerd van de aanvallende middenvelder van Zenit Sint-Petersburg. Tijdens de vorige transferperiode wilde de trainer de Russische international nog naar White Hart Lane halen. Zonder succes.

Overigens zit Ramos woensdagavond voor het eerst op de bank als Real het in de Champions League voor eigen publiek opneemt tegen Zenit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen