Ramos waarschuwt concurrentie: 'Real Madrid is nóóit begraven'

Reacties

Het is vooralsnog een rampseizoen voor Real Madrid, maar door de 3-1 zege van woensdag op Paris Saint-Germain behoort de eindzege in de Champions League nog altijd tot de mogelijkheden. Sergio Ramos stuurde na afloop van de gewonnen heenwedstrijd in de achtste finale een waarschuwing richting alle critici en tegenstanders.

Ramos waarschuwt concurrentie: 'Real Madrid is nóóit begraven'

De ploeg van Zinedine Zidane liet zich onlangs uit de Copa del Rey knikkeren door het kleine Leganés en lijkt de Spaanse landstitel eveneens al uit het hoofd te moeten zetten. Real staat nu vierde met al zeventien punten minder dan koploper en aartsrivaal Barcelona. Ook in de Champions League leek het woensdag mis te gaan, toen PSG via Adrien Rabiot brutaal de leiding nam. De Spanjaarden knokten zich echter terug. Cristiano Ronaldo zorgde voor 1-1 en de late 2-1, in de absolute slotfase maakte Marcelo er zelfs 3-1 van.

Ramos sprak na afloop van een cruciale zege. 'Dit zijn avonden die mensen zich nog lang zullen herinneren', sprak hij tegenover AS. 'We hebben het geweldig gedaan, dit is een terechte uitslag. We waren maximaal geconcentreerd én hadden de scherpte voor de goal die we in voorgaande wedstrijden nog wel eens misten. Chapeau voor de hele ploeg en hoe hard iedereen gewerkt heeft. Ook na hun treffer gingen we op zoek naar de zege, daarin toonden we karakter. Dat bewijst maar weer: Real Madrid is nóóit begraven.'

'PSG mist de leiders die Real Madrid met Ronaldo en Ramos wel heeft'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.