Rami rekent zich alvast rijk voor clash met Uruguay

Reacties

Bij Uruguay moet het in aanvallend opzicht vooral komen van Luis Suárez en Edinson Cavani. Het is echter zeer de vraag of laatstgenoemde vrijdag kan spelen in de kwartfinale tegen Frankrijk.

Rami rekent zich alvast rijk voor clash met Uruguay

Na twee keer te hebben gescoord in de 2-1 overwinning op Portugal in de achtste finale, hinkte Cavani geblesseerd van het veld af. De spits kampt met een hamstringkwetsuur en voert een race tegen de klok om op tijd fit te raken voor de wedstrijd tegen Frankrijk. Adil Rami, verdediger van de Fransen, is ervan overtuigd dat Cavani die race niet zal gaan winnen.

Rami rekent zich alvast rijk: 'De een zijn dood, is de ander zijn brood', zei de mandekker op een persconferentie. 'Ik heb het dan natuurlijk over Edinson Cavani, een van de beste spitsen van de wereld. Hij was dit toernooi ook uitstekend in vorm, dus voor ons is het niet slecht dat hij nu geblesseerd is.'

'Ik heb eenzelfde soort blessure gehad en je hebt gewoon tijd nodig om daarvan te herstellen', vervolgde Rami. 'Ik probeerde om de medische wetenschap te verslaan, maar dat is niet zo eenvoudig. Mocht Edinson tegen ons in actie komen, dan is hij er wél in geslaagd om de medische wetenschap te verslaan. Dat is zeer onwaarschijnlijk. Ik geloof niet dat hij mee zal doen.'

De wedstrijd tussen Frankrijk en Uruguay begint vrijdag om 16.00 uur. De winnaar neemt het in de halve finale op tegen de winnaar van Brazilië - België.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.