QPR bevestigt: ook Chery zwicht voor Chinese miljoenen

Reacties

Tjaronn Chery vertrekt per direct bij Queens Park Rangers, zo heeft de Championship-club bevestigd. De 28-jarige Nederlander maakt voor naar verluidt 4,7 miljoen de overstap naar het Chinese Guizhou Hengfeng Zhicheng.

QPR bevestigt: ook Chery zwicht voor Chinese miljoenen

'Tjaronn benaderde me een paar weken geleden en vertelde dat hij wilde vertrekken', vertelt manager Ian Holloway op de clubwebsite. 'Het is teleurstellend om een speler met zijn kwaliteiten kwijt te raken, maar als een speler met zijn hoofd niet meer bij QPR zit is het voor de club beter als de wegen scheiden.'

Chery was dit seizoen bij QPR lange tijd basisspeler, maar werd bij de laatste vier duels in het Championship door manager Ian Holloway niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie. Laatstgenoemde is de opvolger van de vertrokken Jerrel Hasselbaink.

Chery verruilde in de zomer van 2015 FC Groningen voor QPR, waar hij in zijn eerste seizoen door de supporters werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Nu kiest hij dus voor een lucratief avontuur bij Guizhou Hengfeng Zhicheng, dat als promovendus in het nieuwe seizoen zijn entree maakt in de Chinese Super League. De noorderlingen houden ruim dertigduizend euro over aan de nieuwste overgang van Chery.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.