Publiekslieveling Martínez meteen Speler van de Maand bij Man United

Reacties

Lisandro Martínez is door de supporters van Manchester United uitgeroepen tot Speler van de Maand. De van Ajax overgekomen verdediger ontving liefst 84 procent van de stemmen en troefde medegenomineerden Tyrell Malacia en Raphaël Varane af.

Publiekslieveling Martínez meteen Speler van de Maand bij Man United
© Imago

Martínez werd nog fel bekritiseerd na de nederlagen tegen Brighton & Hove Albion en Brentford in de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen. Vervolgens werd hij echter verkozen tot man van de wedstrijd tegen zowel Liverpool (2-1 zege) als Southampton (0-1 zege).

Ook Malacia is uitgegroeid tot een publiekslieveling. Hij verdiende een nominatie, maar was volgens een minderheid van tien procent de beste speler in augustus. De resterende zes procent was voor Varane.

In de eerste weken klonk met name over de lengte van Martínez (1,75 meter) gemor, al spreken de statistieken in zijn voordeel. Zo won hij dit seizoen 83 procent van zijn duels in de lucht, meer dan bijvoorbeeld Kalidou Koulibaly en Rubén Dias, die aanzienlijk groter zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.