Publiek laat waardering blijken voor 'mini-aankoop' Man Utd

Reacties

Manchester United-aanvaller Daniel James is beloond voor zijn goede start bij zijn nieuwe werkgever. De in Engeland geboren Welshman is in het nieuwe seizoen de eerste Speler van de Maand van de club.

Publiek laat waardering blijken voor 'mini-aankoop' Man Utd

Voor Aaron Wan-Bissaka en Harry Maguire werd flink geld betaald door Manchester United, de transfersom die voor James werd betaald stak daar schril bij af. Hij kwam deze zomer over van Swansea City, waarmee hij zijn eerste volle seizoen had gedraaid in het Championship. Samen met de andere twee nieuwelingen van Manchester United werd James genomineerd voor de award, met 61 procent van de stemmen was de winst van de Welshman overweldigend.

In augustus maakte James veel indruk in het shirt van Manchester United. Hij scoorde bij zijn debuut tegen Chelsea (4-0) en was ook trefzeker in speelronde drie en vier. Daardoor heeft de aanvaller nu net zo vaak gescoord als bijvoorbeeld Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.