PSV'er Sambo heeft de clubs voor het uitkiezen

Reacties

Shurandy Sambo heeft door de moordende concurrentie weinig uitzicht op speelminuten bij PSV. Maar er lonken kansen bij andere Eredivisieclubs. Naast Sparta Rotterdam en Vitesse heeft nu ook SC Cambuur serieuze interesse in de talentvolle verdediger.

PSV'er Sambo heeft de clubs voor het uitkiezen
© Pro Shots

De rechtsback maakte een goede indruk in de voorbereiding bij PSV 1. Echter lijkt de concurrentie in Eindhoven te groot. Onlangs keerde Phillipp Mwene terug van een blessure. De Oostenrijker lijkt met de gehuurde Ki-Jana Hoever uit te gaan maken wie dit seizoen de eerste rechtsback bij PSV wordt.

Sambo is pas twintig jaar en zou zijn wedstrijden in Jong PSV kunnen spelen. De back is echter ambitieus en aast op Eredivisie-minuten. PSV is bereid mee te werken aan een verhuur, mits er een goed onderbouwd plan ligt. Inmiddels hebben meerdere clubs interesse getoond.

Nadat eerder duidelijk werd dat zowel Sparta Rotterdam als Vitesse de back op de korrel heeft, is nu ook SC Cambuur in de race. Daarnaast zou er zich nog een vierde club hebben gemeld.

De verwachting is dat Sambo nog voor de competitiestart volgende week, de knoop doorhakt.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Sambo
Meer over Sambo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.