PSV zonder aanwinsten Sainsbury en Thomas naar BATE Borisov

Reacties

Trent Sainsbury en Ryan Thomas zullen dinsdag niet in actie komen in de eerste ontmoeting van PSV met BATE Borisov in de play-offronde van de Champions League. De zomeraanwinsten van de landskampioen zitten niet bij de 21-koppige wedstrijdselectie.

PSV zonder aanwinsten Sainsbury en Thomas naar BATE Borisov

Verdediger Sainsbury en middenvelder Thomas blijven zodoende wachten op hun eerste speelminuten voor PSV. De nieuwkomers werden in de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen, tegen FC Utrecht en Fortuna Sittard, immers ook nog niet gebruikt door hoofdtrainer Mark van Bommel. Thomas kampt met een knieblessure; het is onduidelijk hoelang hij nog nodig heeft voor zijn herstel. 

Naast Sainsbury en Thomas ontbreekt ook Derrick Luckassen in de wedstrijdselectie van PSV. De verdediger staat voor een vertrek naar Hertha BSC. De talenten Jordan Teze en Michal Sadilek zitten wel bij de groep, die omstreeks 13.00 uur op Eindhoven Airport in het vliegtuig naar Minsk stapt.

In de Borisov Arena vindt later vandaag een persconferentie en een training van PSV plaats. De wedstrijd tussen BATE en PSV begint dinsdagavond om 21.00 uur.

De PSV-selectie: Zoet, Room, Van Osch, Isimat, Viergever, Schwaab, Angeliño, Pereiro, Mauro Junior, Lozano, Hendrix, De Jong, Malen, Rigo, Obispo, Bergwijn, Rosario, Dumfries, Ramselaar, Sadilek, Teze.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.