PSV ziet na Götze ook Max naar Europa League-winnaar Frankfurt vertrekken

Reacties

PSV heeft maandag groen licht gegeven voor een verhuurperiode van linksback Philipp Max. De Duitser vleugelverdediger maakt het seizoen af bij Eintracht Frankfurt. De huidige nummer zes in de Bundesliga heeft ook een optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst.

PSV ziet na Götze ook Max naar Europa League-winnaar Frankfurt vertrekken
© Pro Shots

Max (29) was in de eerste seizoenshelft een vertrouwd gezicht bij PSV, maar in de afgelopen wedstrijden zette trainer Ruud van Nistelrooij de drievoudig Duits international op de bank. Tegen FC Emmen kwam Max nog wel als invaller binnen de lijnen na een rode kaart voor Mauro Júnior, die als linksachter aan de aftrap stond.

De geschorste Mauro Júnior werd in het thuisduel met Go Ahead Eagles vervangen door Philipp Mwene. Max bleef negentig minuten op de bank. De Duitse linksback werd door PSV in de zomer van 2020 voor bijna acht miljoen euro overgenomen van FC Augsburg en speelde 117 officiële wedstrijden in het shirt van de Eindhovenaren. Patrick van Aanholt (Galatasaray) is de beoogde nieuwe linksback voor PSV.

Eintracht Frankfurt, de Europa League-winnaar van vorig seizoen, nam vorig jaar zomer al Mario Götze over van PSV. De ploeg van trainer Oliver Glasner bezet de zesde plek in de Bundesliga en staat op vijf punten van koploper Bayern München, dat zaterdag in de Allianz Arena op 1-1 werd gehouden door de nieuwe club van Max.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.